emmagullfors

Direktlänk till inlägg 14 september 2018

Renoveringar

Av Emma Gullfors - Fredag 14 sept 18:32

Ja vi har ju redan på dessa år vi bott här hunnit med en hel del renoveringar, både inomhus och utomhus. Men detta projekt med taket, det är nog de mest tungrodda vi någonsin har tagit oss ann!!!
Man har en bild i huvet att de tar nog bara en helg eller två, men jisses vilken tid detta projekt tar... Det tär verkligen på en, vi har nog aldrig vart så trötta som vi är just nu. Och det värsta är att vi vet vad som väntar till våren / sommaren, då ska vi köra andra sidan av huset! Phu...

Men vi klarar de helt själva, med guldvärdig och helt otrolig hjälp från våra föräldrar och min storebror! Vi kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt många ggr. Utan er hjälp hade detta aldrig gått!

Ingen kan ha bättre släkt än den vi har, där de är en självklarhet att hjälpa varandra ÄVEN fast dom har andra projekt själv. Man löser det jämt, Det är så det ska vara, man hjälper varandra när som!

Tack! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma Gullfors - Fredag 21 sept 10:42


Och jag får tillbringa varje minut med dessa

Av Emma Gullfors - Söndag 2 sept 10:35


Idag har vi bröllopsdag

Av Emma Gullfors - Måndag 20 aug 19:25


Tänk va vi skapar lyckliga kärleksfulla minnen och mängder av roliga tokiga skratt! #tryggfamilj #tryggthem #furuviksparken #furuvikscamping #djur #tivoli #jilljohnson ...

Av Emma Gullfors - Fredag 17 aug 19:56


#campers

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se