emmagullfors

Direktlänk till inlägg 14 september 2018

Renoveringar

Av Emma Gullfors - 14 september 2018 18:32

Ja vi har ju redan på dessa år vi bott här hunnit med en hel del renoveringar, både inomhus och utomhus. Men detta projekt med taket, det är nog de mest tungrodda vi någonsin har tagit oss ann!!!
Man har en bild i huvet att de tar nog bara en helg eller två, men jisses vilken tid detta projekt tar... Det tär verkligen på en, vi har nog aldrig vart så trötta som vi är just nu. Och det värsta är att vi vet vad som väntar till våren / sommaren, då ska vi köra andra sidan av huset! Phu...

Men vi klarar de helt själva, med guldvärdig och helt otrolig hjälp från våra föräldrar och min storebror! Vi kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt många ggr. Utan er hjälp hade detta aldrig gått!

Ingen kan ha bättre släkt än den vi har, där de är en självklarhet att hjälpa varandra ÄVEN fast dom har andra projekt själv. Man löser det jämt, Det är så det ska vara, man hjälper varandra när som!

Tack! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma Gullfors - Söndag 27 jan 19:25

En toppen helg med vänner av världsklass!

Av Emma Gullfors - Torsdag 24 jan 13:49

Våra vackra barn, är dom inte för söt :)

Av Emma Gullfors - Torsdag 3 jan 14:40

Nyårshelgen spenderade vi några dagar i Sveg hos våra vänner! Trevligt, MYCKET SKRATT, God mat och dryck. Barnen fick prova åka slalom :) Är helt övertygad om att 2019 kommer bli ett bra år och hoppas på att våra nära och kära får hålla sig friska ...

Av Emma Gullfors - Torsdag 3 jan 14:27

Så va julen 2018 över, och den va lika mysig och trevlig som vanligt ! Massa bastu , mat och skratt :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se